Lancering kabelgootsysteem tijdens NK kabelgoot monteren

Van Geel P31 kabelgootsysteem schroefloos te monteren.

Tijdens het NK kabelgoot monteren dat onlangs werd gehouden, introduceerde Legrand Nederland het Van Geel P31 kabelgootsysteem.

Dit systeem bevat een aantal innovaties in montagegemak. Zo is de P31 geheel schroefloos te monteren en te dekselen door de componenten simpelweg aan elkaar te klikken met de multiclip (tot en met breedte 300 mm). Er is een ruim assortiment ophangsystemen en een compleet pakket aan hulpstukken leverbaar. Het systeem biedt meer installatiegemak als ook meer mogelijkheden, service en tijdwinst. Vanaf 2010 is het systeem leverbaar via de elektrotechnische groothandel.

Winnaar

B&W Elektro en beveiliging uit Hendrik-Ido-Ambacht is de winnaar van het officieuze NK Kabelgoot monteren. Legrand Nederland organiseerde dit NK rond de lancering van het nieuwe Van Geel P31 kabelgootsysteem. Het B&W team wist tijdens de spannende finale als beste een tracé met dit nieuwe systeem te installeren en ging naast de eer ook naar huis met de ‘Gouden goot’ en een bijbehorende cheque.

Finale

Tijdens de finale kregen de teams 2,5 uur de tijd om een kabelgoottracé te installeren. Ieder team bestond uit twee monteurs, een werkvoorbereider en een projectleider. De tekeningen van het kabelgoottracé wijzigden vlak voor aanvang van de wedstrijd. Dat gaf de opdracht een extra moeilijkheidsgraad en vroeg flexibiliteit en snelheid van het team.

« Nieuws overzicht