Verlichting in strakke lichtlijnen

Etap levert architecturaal verlichtingssysteem Kardó.

Het architecturale verlichtingssysteem Kardó is nu ook in 60 mm-uitvoering verkrijgbaar.

Dit smalle profiel past moeiteloos in elke architectuur en kan uitgerust worden met hoogkwalitatieve HaloOptics-diffusoren en technische modules. Ook de montage biedt tal van mogelijkheden. Kortom, onbeperkte vrijheid om ruimtes te verlichten.

Flexibel

Het Kardó 60-profiel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en beschikbaar in elke lengte. Flexibiliteit is hier het sleutelwoord. Het profiel is voorzien van een zevenpolige doorvoerbedrading zodat overal een licht- of technische module geplaatst kan worden: van HaloOptics-diffusoren (met rendementen tot meer dan 70%), uplight en noodverlichting tot energiebesparende modules zoals daglichtsensoren en lichtregeling.

Montage

Ook de montagemogelijkheden zijn quasi onbeperkt: tegen het plafond, aan de wand, gependeld of ingebouwd, in rechte lijn of onder hoek. De profielen zijn bovendien eenvoudig te koppelen, zodat u perfect doorlopende lichtlijnen kunt creëren. Kardó 60 is beschikbaar in geanodiseerd of wit gelakt aluminium. Andere RAL-kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Kardó 60 laat zich probleemloos inpassen, welke stijl u ook kiest. 

« Nieuws overzicht