Licht doet leven

Trend in armaturen: kleiner maar meer lichtopbrengst.

[advertorial]

‘Licht doet leven’ is het actuele thema van de tweede editie van Licht & Architectuur van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 januari 2010 in Ahoy Rotterdam. 
In de afgelopen jaren heeft de verlichtingsbranche een grote slag gemaakt op het gebied van lichttechnologie en armatuurinnovatie. Inbouwarmaturen zijn nog nauwelijks zichtbaar terwijl redelijk eenvoudig aan de normen wordt voldaan. De combinatie met daglicht wordt ook steeds belangrijker. Het thema van de vakbeurs Licht & Architectuur 2010 sluit hierop aan: ‘Licht doet leven’.

 

Lichttoepassingen
Tijdens Licht & Architectuur krijgt de bezoeker een goed beeld van de actuele toepassingen van licht. Bovendien is veel informatie beschikbaar over energiezuinige verlichting en het optimaliseren van de lichtkwaliteit in de binnen- en buitenruimte.

 

Activiteiten
Licht & Architectuur gaat over beleving, vormgeving, design en imago. Het is een vakbeurs die tot de verbeelding spreekt. De beurs is spannend, uitdagend en grensverleggend. Met een uitgebreid programma:

 

Krachtenbundeling
Gelijktijdig met Licht & Architectuur vinden de vakbeurs GEVELen het vakevenement Material Xperience plaats. GEVEL is de vakbeurs op het gebied van innovaties en vernieuwingen van gevels. Material Xperience is hét vakevenement met materiaalinnovaties waar contact, sfeer en beleving door het prikkelen van al uw zintuigen centraal staat.
Indien u zich registreert voor Licht & Architectuur, krijgt u ook gratis toegang tot GEVEL en Material Xperience.

« Nieuws overzicht