Entree met grote capaciteit

Besam RD3L biedt optimale toegankelijkheid.

[advertorial]

De grote RD3L van Besam, voorzien van ruime compartimenten, biedt optimale toegankelijkheid.

In het bijzonder ideaal voor voortdurende grote voetgangersstromen. Winkelwagens, bagagetrolleys en rolstoelen kunnen daarmee moeiteloos passeren. De RD3L is in verschillende diameters tot maximaal 6.2 meter leverbaar.

Oog voor detail

Het volledig roterende plafond zorgt voor een gelijkmatige verlichting en voorkomt borstelmarkeringen. De geïntegreerde veiligheidssensoren zorgen dat het geheel er opgeruimd en gestroomlijnd uitziet. Een optionele nachtdeur biedt een elegante oplossing voor algehele afsluiting van de entree gedurende sluitingstijd.

Klimaatbeheersing

Een roterende deur biedt een uitstekende scheiding van de binnen- en buitenomgeving. De deur voorkomt tocht en vermindert verlies van warmte en verkoeling. In de RD3L is het luchtgordijn geïntegreerd in de kap waardoor deze op het oog niet zichtbaar is.

Veiligheid

Het unieke aandrijf- en remsysteem van de RD3L garandeert de veiligste, meest efficiënte werking. Dit unieke besturingssysteem zorgt voor een soepele werking van de deur waardoor de aandrijfunit minder wordt belast en de kans op storingen tot het minimale wordt beperkt. Het remsysteem creëert zo in verhouding tot andere roterende deuren een opvallend korte en gecontroleerde remweg bij activering. In noodgevallen worden de deurvleugels onmiddellijk vrijgegeven om een vrije vluchtweg te bieden.
Het systeem kan eenvoudig telefonisch of via een modem worden aangesloten op Besam Service om uitvaltijd tot een minimum te beperken. De RD3L voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm (DIN18650).

« Nieuws overzicht