Duurzame gevelproducten

SAB-profiel: volop variatie met duurzame kwaliteitsproducten voor de gevel.

[advertorial]

Met het uitgebreide assortiment sandwichpanelen, profielplaten, gordingen en zetwerk beschikt u over pasklare oplossingen voor de bouw van moderne, hoogwaardige en duurzame industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen.
Met diverse materialen en een groot pakket coatings en kleuren kunt u eindeloos variëren. Alle producten zijn energiezuinig, gaan lang mee en zijn volledig recyclebaar.

Energiezuinig

Bij sandwichpanelen is het isolatiemateriaal PIR of steenwol direct tussen de staalplaten aangebracht zonder koude bruggen. Zo is met 150 cm PIR een Rc waarde van 6.70 m²K/W te behalen. Maar ook bij het gebruik van dak- en gevelprofielen in combinatie met isolatiematerialen zoals steenwol, is de totale warmte isolatie goed.

Lange levensduur

Met Colorcoat Prisma en Colorcoat HPS200 Ultra is het mogelijk om met Confidex Garantie een gegarandeerde levensduur tot respectievelijk 25 en 40 jaar aan te vragen. U bent dan voor de gehele garantieperiode vrij van jaarlijkse inspectie- en onderhoudsverplichtingen. Dit is ook nog eens extra veilig en goedkoper in de tijd omdat inspecties achterwege kunnen blijven.

Weinig afval en optimale recycling

Daar alle SAB producten op maat in de fabriek worden gemaakt, geeft de productie weinig bouwafval. Op de bouwplaats worden alle SAB producten met schroeven gemonteerd en zijn ze geheel demontabel. Doordat de staalproducten na sloop worden gerecycled, is ook de hoeveelheid sloopafval nihil. Staal is volledig recyclebaar en kan steeds opnieuw worden gerecycled zonder teruggang in eigenschappen of prestaties.

Meer producten van SAB-profiel

« Nieuws overzicht