Milieuvriendelijke houten vloer

Par-ky lanceert nieuwe milieubewuste lijn ‘Par-ky by Shinnoki’.

Ter ere van haar 20 jarige bestaan, lanceert Par-ky een nieuwe milieubewuste lijn: ‘Par-ky by Shinnoki’.

Het groeiende milieubewustzijn, zowel binnen als buiten het bedrijf, vormde de drijvende kracht achter deze nieuwe productlijn.
Par-ky biedt uiterst ecologische en ethische houten vloeren aan. Fineerhout maakt immers optimaal gebruik van het rondhout dat de natuur ons biedt.

FSC certificaat

Par-ky by Shinnoki is volledig FSC gecertificeerd en wordt zonder kunsthars geproduceerd. De vloerdelen zijn leverbaar in diverse trendy kleuren zoals milk oak, desert oak, mystery oak, chocolate oak, granite walnut en smoked walnut. De kleuren zijn op waterbasis gefabriceerd.

Opbouw vloerdelen

Het hart van het by Shinnoki product is een robuuste waterwerende 12 mm dikke FSC gecertificeerde HDF plaat. Boven- en onderaan de plaat wordt het FSC fineerhout verlijmd. Bovenaan komt het mooiste fineerhout en ook onderaan verlijmen we een fineervel. Het oppervlak wordt door maar liefst 8 vernislagen beschermd. De afwerking met matte vernis resulteert in een diepe massieve look. Onderaan krijgt de plank een 2 mm FSC gecertificeerde kurklaag met geluidsdempende werking.

Toepassing

Elke plank meet 1800 mm op 160 mm. De totale dikte bedraagt 15 mm. De zijkant krijgt een mooie v-groef terwijl we op de kopsekant een kleiner groefje voorzien. De groefjes worden beschermd door onze nieuwe en verbeterde sealer, TASC (aquaseal complete). Het aangepaste Uniclic profiel zorgt voor een eenvoudige toepassing en de superieure Par-ky lakken garanderen bescherming tegen micro krasjes, statische elektriciteit en staan garant voor onderhoudsgemak.

« Nieuws overzicht