Baufa designradiator leverbaar in Nederland

Baufa radiatoren nu vertegenwoordigd in Nederland.

[advertorial]

Vanaf heden is Baufa, de top onder Duitse fabrikanten van designradiatoren, direct vertegenwoordigd in Nederland. Het Zuid-Hollandse aduRad neemt de distributie waar.
Producten

Baufa Monoplan is een robuuste en aan de voorzijde volledig vlakke radiator met grote warmtecapaciteit. Kenmerkend zijn de 2 mm dikke, gepolijste voorplaat en de brede markante gesloten zijkanten. Hierbij zijn radiatoren met één of meerdere hoeken of in gebogen vorm mogelijk. Lengte en hoogte varieert van 220 tot 4000 mm.
Baufa Allplan is een radiator die aan beide zijden compleet vlak is. Deze is ontworpen voor omgevingen waar hygiëne centraal staat, zoals in de zorgsector en voedingsindustrie. Baufa radiatoren worden zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw toegepast.

Over Baufa

Baufa is een Duits metaalbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige radiatoren en gespecialiseerd in de fabricage van designvarianten. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren hoofdzakelijk gericht op thuismarkt Duitsland, waar een sterke positie wordt ingenomen. In het kader van expansieplannen heeft Baufa besloten zich ook op de Nederlandse en Belgische markt te richten. Het heeft aduRad bereid gevonden deze vertegenwoordiging op zich te nemen.

Armand Bergen Henegouwen, directeur AduRad: ”Ik ben trots dit bedrijf in Nederland en België te mogen vertegenwoordigen. De Nederlandse markt begint de praktische en esthetische waarde van designradiatoren steeds beter op waarde te schatten”.

« Nieuws overzicht