Toegangsbeheer stuk eenvoudiger

Het intelligente netwerk van DOM biedt een alternatief voor beheer autorisaties binnen elektronische sluitsystemen met transponders.

Het intelligente netwerk van DOM is een alternatief concept voor het beheer van autorisaties binnen een elektronisch sluitsysteem met intelligente transponders.

Het netwerk combineert de voordelen van de ‘online-wereld' (decentraal beheer en snelle wijziging van autorisaties) met de voordelen van de ‘offline-wereld’(eenvoudige installatie). Het programmeren van autorisaties, resp. wijzigingen daarin geschiedt niet meer aan de eindtoestellen (DOM Protector of DOM AccessManager), die wellicht in verafgelegen deuren zijn ingebouwd, maar op de sluitmedia van de desbetreffende gebruiker. Dit maakt het mogelijk om te programmeren op een centrale plaats door middel van een programmeerstation of op centrale toegangsplaatsen met de DOM terminaloplossingen.

Intelligent transponder terminal

De DOM ITT is een innovatieve terminal waar men eenvoudig rechten op een transponder kan laden.
Doordat de autorisaties op de transponder staan hoeven de individuele elektronische cilinders en/of paslezers niet meer geprogrammeerd te worden. De DOM ITT werkt geheel automatisch zodat kosten bespaard worden; de gebruiker hoeft niets te doen. Doordat de DOM ITT communiceert via het IP protocol kan deze vanaf iedere gewenst plek communiceren met softwarebeheerder. Er kunnen meerdere DOM ITT´s worden gebruikt in een project.

Design TAC

De nieuwe Design tac is niet alleen praktischer. Het moderne design past beter bij hedendaagse projecten. Het oog wil immers ook wat. Dealers van DOM kunnen tegen minimale afname een eigen logo op de Design tac krijgen. De design tac is in verschillende kleuren leverbaar en werkt binnen alle beheersconcept waar onder het Intelligente transponder concept!

« Nieuws overzicht