Wessels rolluiken beschermen na sluitingstijd

Wessels Rolluikenfabriek is leverancier van ‘een veilig gevoel’.

[advertorial]

Wessels Rolluikenfabriek produceert, monteert en onderhoudt rolhekken, schaarhekken, roldeuren en rolluiken.

Wessels Rolluikenfabriek is een officieel gecertificeerd rolluik beveiligingsbedrijf. Het bedrijf produceert transparante, brandvertragende, geluidwerende en kogelvrije rolluiken. Alle rolluiken worden naar wens geheel op maat gemaakt. Denk hierbij aan rolluiken voor inbraakbeveiliging (met certificaat), zeer grote roldeuren, afsluitingen van parkeergarages compleet met toegangscontrole.

Op maat gemaakt

De keuze voor welk type rolluik of -hek wordt mede bepaald door de eisen van de verzekeringsmaatschappij en de waarde van de goederen. Wessels Rolluikenfabriek is een NCP erkend rolluiken beveiligingsbedrijf en levert al haar producten op maat. Met Wessels Rolluikenfabriek weet u zeker dat uw bedrijfspand en goederen ook na sluitingstijd goed beschermd zijn.

Rolluiken

Rolluiken garanderen een veilige gevelafsluiting en optimale bescherming. Ze zijn ook leverbaar in speciale uitvoeringen die bestand zijn tegen temperatuur, geluid en kogels. Daarnaast worden rolluiken vaak inpandig gebruikt om ruimten mee af te sluiten (compartimentering).

Rolhekken

Voor de afsluiting van parkeergarages en winkeletalages levert Wessels rolhekken: verticaal bewegend pantser met open structuur. Ze zijn leverbaar in twee uitvoeringen: als striprolhek (buitentoepassingen) of schalmrolhek (binnentoepassingen).

« Nieuws overzicht