Lichtgewicht ruimtebesparende buizen

R-vent Ovale kanalen van Bergschenhoek zijn ruimtebesparend en fraai.

Bergschenhoek heeft op de VSK 2010 een aanvulling op het programma kanalen en hulpstukken gepresenteerd: R-vent Ovaal.

Met het programma biedt Bergschenhoek installateurs de mogelijkheid voor specifieke toepassingen kanalen te gebruiken die minder ruimte innemen. Door de fraaie vorm is het Ovaalconcept ook bruikbaar voor zichtwerk. De eigenschappen van ovale kanalen en hulpstukken zijn vergelijkbaar met de eigenschappen van ronde buizen.

Vormgeving

De nieuwe serie R-vent Ovale kanalen en hulpstukken is speciaal geïntroduceerd voor situaties met een beperkte inbouwhoogte. Door de strakke vormgeving leent R-vent Ovaal zich er ook voor om in de vormgeving van een project te worden meegenomen. R-vent Ovaal is geschikt voor toepassing in scholen, restaurants, hotels, kantoren, overheidsgebouwen, winkelcentra en overige utiliteit. De ovale vorm heeft een gunstig effect op de luchtverplaatsing, die vergelijkbaar is met de eigenschappen van de bekende ronde kanalen. Doordat ovale kanalen geen rechte hoeken hebben, is het drukverlies gelijkmatig. Bovendien kunnen de ovalen kanalen en hulpstukken naadloos worden toegepast in combinatie met de R-vent Buizen.

Verzink staal

De kanalen uit het R-vent Ovaalprogramma zijn lichtgewicht en gemaakt van sendzimir verzinkt staal: een garantie voor een hoge stijfheid. Alle onderdelen van het programma zijn eenvoudig te monteren. Er diverse componenten leverbaar, zoals horizontale en verticale bochten, verloopstukken, verbindingsstukken, deksels, regelkleppen, etc. Bergschenhoek produceert het volledige programma in eigen beheer. RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

« Nieuws overzicht