Twisted 850 combineert groot bereik met design

Aldes introduceert nieuwe serie plafondroosters.

Aldes, fabrikant van oplossingen voor de verbetering van het binnenklimaat, introduceert een nieuwe serie plafondroosters voor utiliteitsgebouwen: de Twisted-850.

De roosters combineren een variabele luchtverdeling over een groot debietbereik met een prachtig strak en discreet design.

Constante luchttemperatuur

Het gepatenteerde luchtinblaassysteem zorgt voor een hoog inducerende werking. Zowel bij lage als hoge luchtsnelheden induceert de serie Twisted-850 de toegevoerde lucht met de omgevingslucht, zodat een homogene luchttemperatuur ontstaat en daardoor een hoog comfort.

Efficiënt

Het rooster werkt efficiënt zowel bij koelen als verwarmen. Het is geschikt voor variabele en grote debieten (150 – 650 m3/h) en een temperatuurverschil van meer dan 15K. Het model van het retourrooster is identiek aan dat van het toevoerrooster. Als optie kan het retourrooster bovendien worden voorzien van een eenvoudig toegankelijk filter.

Tegel

Het Twisted-850 plafondrooster heeft de afmetingen van een standaard plafondtegel. De geïntegreerde plenumbox is bescheiden van afmeting (hoogte incl. rooster slechts 300 mm), maar garandeert dankzij de constructie goede luchttechnische eigenschappen. De luchtaansluiting is Ø 200 mm.

« Nieuws overzicht