Hüppe Classics douchewand voor elke ruimte

Hüppe voegt Swingdeuren toe aan de zwaai- en schuifdeurserie Classics.

Hüppe heeft de zwaai- en schuifdeurserie Classics uitgebreid.

Voor een gunstige prijs levert Hüppe de welbekende hoge kwaliteit met 6 mm veiligheidsglas, mooie designdetails, veel montagegemak en zorgen de vernieuwingen voor veel gebruikersvoordelen.

Plaatsing in hoek of nis

Aan het assortiment zijn nieuwe swingdeuren voor in een nis of hoek toegevoegd. De nieuwe hoekmodellen zijn er met 1 of 2 vaste segmenten. Bij de nieuwe swingdeuren is het draaipunt 15 cm naar binnen verschoven. Het voordeel is, dat bijvoorbeeld aan een wand gemonteerde radiator of badmeubel vrij hangt en beschadigingen worden voorkomen. Zeker bij kleine badruimten is dit ideaal en geeft dit toch een comfortabele instap.

Uitstraling

De serie CLASSICS oogt heel stijlvol, transparant en mooi:

  • transparant doordat er minder profielen in de wand zitten;
  • stijlvol dankzij echt glas;
  • mooi door de concaaf gevormde greeplijst en fraaie designdetails van de profielen en de vlakke scharnieren.

In de wandverbinding zijn schroeven uit het zicht geplaatst. De draaideuren zorgen voor een ideale instap omdat ze zowel naar binnen als naar buiten openen. Bijkomend voordeel is dat de douchewanden dan ook in kleine ruimten inzetbaar zijn. De reinigingshulp en -knoppen zorgen dat de wand snel uitneembaar is, zodat moeilijk bereikbare plaatsen goed te reinigen zijn.

Montage

Doordat alle onderdelen voorgemonteerd en zorgvuldig verpakt zijn is montage eenvoudig. Dit voorkomt tevens beschadigingen tijdens transport. Alle deuren hebben een groot verstelbereik tot 40 mm, zodat bouwkundige afwijkingen probleemloos zijn te overbruggen. Het kitwerk is minimaal dankzij de speciale sparingen in muur- en stelprofielen.

Modellen

De serie Classics is leverbaar in 12 modellen in de kleuren glanzend chroom, zilvermat en wit bij hoogten van 1.900 mm. De deuren zijn van echt 6 mm veiligheidsglas en kunnen voorzien worden van het onderhoudsvriendelijke ‘anti-plaque’. Op aanvraag zijn asymmetrische modellen leverbaar.

« Nieuws overzicht