Vector plafonds combineren akoestiek met topdesign

Armstrong lanceert Sahara en Optima binnen Vector serie.

Armstrong plafonds komt met innovatieve nieuwkomers binnen de Vector reeks.

Vector combineert akoestiek met topdesign: duurzame, strakke plafondoplossingen waar architecten en interieurontwerpers alle kanten mee uit kunnen.

Twee nieuwe Vector plafonds

Sahara Vector (600 x 600 mm) en Optima Vector (600 x 1200 mm) zijn de nieuwe plafonds binnen de Vector reeks. Naast de nieuwe producten is Vector verkrijgbaar in de Ultima Vector, Madera Vector, Optima Vector en de Orcal Axal in de afmeting 600 x 600 mm, zodat bij elk project vormgeving op maat mogelijk is.

Passende oplossingen

De uitgebreide Vector reeks creƫert voor elke ruimte een passende akoestische oplossing. De Vector producten verbeteren de akoestiek (betere verstaanbaarheid), verbeteren de privacy en de akoestische isolatie.

Eenvoudig onderhoud

Vector heeft een aantrekkelijk strak en monolithisch aanzicht en de tegels zijn makkelijk van onderen te demonteren. De sponning tussen twee tegels bedraagt slechts 6 mm. Het bovenliggende plenum is moeiteloos bereikbaar zodat onderhoud snel en gemakkelijk uitgevoerd kan worden.

Renovatie

Vector biedt voordelen voor de renovatiemarkt. De panelen laten zich monteren op bestaande ophangsystemen van 24 mm. Zo verbeteren niet alleen de akoestische prestaties, ook de interieurarchitectuur wordt verregaand vernieuwd op een kostenbewuste manier.

Duurzaam

Vector producten bestaan tot 82% uit hergebruikte materialen. Bovendien hebben deze systeemplafonds een lange levensduur. Ze reflecteren veel licht (88%) zodat de gebruiker energie bespaart en het daglicht dieper in de ruimte wordt gevoerd. Vector is uitstekend vochtbestendig, tot wel 95% en geschikt voor gespecialiseerde toepassingen. Axal Vector is verkrijgbaar met een Bioguard antimicrobieel actief-behandeling en ISO 3 cleanroomklasse. Alle Vectorproducten zijn getest en voldoen aan de brandreactievoorschriften.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie