Geberit Monolith elegante toiletoplossing

Geberit levert een nieuw reservoir afgewerkt met luxe glas.

Ter vervanging of opwaardering van het laaghangende opbouwreservoir of keramisch duoblok levert Geberit een nieuw soort ‘reservoir’.

Zonder in de muren te hakken, kan een bestaand toilet worden gerenoveerd en ‘verluxt’. Een vloerstaand toilet, waarbij de afvoer verder van de wand af zit, is zo eenvoudig te vervangen voor een luxe, strak afgewerkt reservoir, zonder hak en breekwerk.

Traditioneel

In moderne badkamers bepalen fraai gevormde toiletten, wastafels en kranen het beeld, terwijl de technische details van het sanitair achter de wand verdwijnen. Maar niet in alle bouwsituaties is het gebruik van een moderne voorzetwand wenselijk of zelfs mogelijk. Bij de vervanging en renovatie van oudere toiletten wordt daarom vaak gekozen voor meer traditionele wc’s met zichtbare stortbak of keramisch duoblok.

Meer keuzevrijheid

Monolith van Geberit biedt nu een extra alternatief. Net als een wc met zichtbare stortbak kan deze nieuwe wc-module eenvoudig en snel worden geïnstalleerd, zonder dat bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Doordat de stortbak geraffineerd achter glas wordt verborgen, biedt Monolith een moderne aanblik.

Onbegrensd toepasbaar

Het elegante design van Geberit Monolith zorgt dat deze module een prima alternatief voor wc’s met zichtbare stortbak is. Met zijn compacte en flexibele constructie kan hij bijna overal worden toegepast, in combinatie met zowel staande als ook met hangende toiletten. De module is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer is aangebracht of in de wand. De kleur van de hoogwaardige materialen harmoniëren met de omgeving. Geberit Monolith is vanaf april 2010 verkrijgbaar in de twee glaskleuren: zwart en wit.
Geberit Monolith is winnaar van de iF product design award 2010.

« Nieuws overzicht