Werkblad wordt blikvanger in keuken

Cosentino levert Silestone kwarts, een trendsettende oplossing voor keukenwerkbladen.

Silestone kwarts keukenwerkbladen bieden creatieve oplossingen om tot een perfecte persoonlijke keukeninrichting te komen.

Een keuken bestaat naast kastjes, grepen, apparatuur of werkbladen ook uit gevoel, voorkeuren en persoonlijke smaak. Voor een optimale kookbeleving is een uitgebalanceerde combinatie tussen praktische en ergonomische aspecten tegenover design, kleur en niet te vergeten sfeer belangrijk.

Blikvanger

Het keukenwerkblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Een goede keuze is daarom van groot belang. Silestone kwarts is kras- en vlekbestendig, maar ook makkelijk in onderhoud. Een Silestone werkblad combineert deze praktische eigenschappen met schoonheid. Zo wordt het keukenwerkblad de blikvanger in de keuken. Het materiaal past zich aan de ruimte aan in plaats van andersom. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp op maat.

Onderhoud

Silestone is niet poreus dus vlekken trekken niet in het werkblad; dagelijks schoonmaken met een zachte doek en een sopje is voldoende. Normaal gebruik van bijvoorbeeld messen en scharen heeft geen enkele invloed op het werkblad. Deze eigenschappen maken van Silestone een zeer hygiƫnisch materiaal dat uitermate geschikt is voor keukentoepassingen zoals keukenwerkbladen maar ook als achterwand en als vloertegel voor een harmonieus resultaat.

Kenmerken
  • bestaat tot 93 procent uit natuurlijk kwarts;
  • toevoeging van een mix van hars- en kleurstoffen, eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel aan het kwarts zorgen voor kristalachtige uitstraling;
  • verkrijgbaar in meer dan 60 unieke kleuren en in twee afwerkingen: glanzend gepolijst en in een ledermatte lederen look;
  • ook verkrijgbaar in niet-natuurlijke kleuren zodat kleurige accenten en statements in bijvoorbeeld hip fuchsia, trendy citroen groen of knallend oranje mogelijk zijn.
« Nieuws overzicht