Functionele verlichting in werkomgeving

Trilux levert veelzijdige Inperla LED downlight.

Naast decoratieve LED verlichting levert Trilux nu ook functionele verlichting voor o.a. kantoortoepassingen; de Inperla LED downlight.

Dankzij het gebruik van nieuwe technieken kan LED verlichting toegepast worden in een werkomgeving. Mede door de lange levensduur en het lage energieverbruik biedt de Inperla LED een zuinige en milieuvriendelijke vorm van algemene verlichting.

Lichtverdeling

De krachtige lichtstroom en perfecte lichtverdeling van de downlight Inperla LED maken een aangename verlichting met minder downlights mogelijk. Vier downlights in een gang van zeventien meter lang gebruiken bijvoorbeeld slechts 128 Watt. Ook voor aanvullende verlichting in bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoor- of vergaderruimtes is deze downlight geschikt.
Voor flexibiliteit bij de lichtplanning is gekozen voor twee uitvoeringen met verschillende lichtrendementen; naast een totale lichtstroom van 2000 lumen kan ook worden gekozen voor een lichtstroom van 1100 lumen.

Lichtmanagement

Met Trilux-lichtbeheer wordt LED technologie nog efficiƫnter. Dimbare uitvoeringen worden op een constant niveau gehouden en de aanwezigheidsdetectie schakelt de verlichting pas in wanneer het echt nodig is. Na langere afwezigheid wordt de verlichting automatisch weer uitgeschakeld. De sensoren zijn eenvoudig te installeren en in te stellen.

Kenmerken
  • veelzijdige decoratiemogelijkheden met kunststof accessoires, afdekglazen en decoratieringen;
  • beschermklasse IP 54 is mogelijk;
  • buitengewoon design;
  • snelle en eenvoudige montage dankzij montageveren en een kliksysteem.
« Nieuws overzicht