Ontvang kosteloos een VIPrelatiekaart

Registreer u nu als bezoeker van de Installatie Vakbeurs en Klimaatvak.

Op 20, 21 en 22 april 2010 vindt wederom Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem plaats. Op onze nieuwe website

kunt u deze VIPrelatiekaart kosteloos aanvragen!
 
Branchegerichte informatie en producten op het gebied van verwarmingssystemen, meet- en regelapparatuur, sanitair, bevestigingsmaterialen en overige branchegerelateerde producten zijn te vinden op Installatie Vakbeurs Gorinchem. Klimaatvak Gorinchem die tegelijkertijd plaats vindt, is dé vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. U gaat zaken doen, Evenementenhal Gorinchem zorgt voor de juiste sfeer en samen bouwen we aan uw toekomst.

 
Imago

Dit jaar wordt voor de zesde keer Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem georganiseerd. Het versterken van het merkimago gebeurt alleen als er aandacht op gevestigd wordt. Het bezoeken van een vakbeurs is een efficiënte manier om in korte tijd veel indrukken op te doen. De combinatie van de full service formule, waarbij Evenementenhal Gorinchem de bezoekers warm ontvangt, met de professionele persoonlijke contacten die u als ondernemer legt, levert toekomstige omzet op.

 
Toegang beide beurzen

Op de beursvloer zijn diverse horeca- en buffetpunten aanwezig, zodat u onder het genot van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer alle exposanten een bezoek kunt brengen. U kunt met één VIPrelatiekaart beide vakbeurzen bezoeken en het parkeren op het terrein van Evenementenhal Gorinchem is gratis. Vraag vandaag nog uw VIPrelatiekaart aan en bezoek Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem 2010!
De openingstijden van deze vakbeurzen zijn dagelijks van 13.00 uur tot 21.00 uur.

« Nieuws overzicht