Innovatie in daktoegang

Gorter heeft een volledig nieuw dakluik ontwikkeld

De nieuwe Gorter dakluiken zijn vanaf mei 2010 in de bekende standaardmaten leverbaar voor dezelfde prijs.

Veiligheid

De combinaties van het nieuwe Gorter dakluik - met een bijpassende Gorter ladder, Gorter schaartrap of Gorter vaste verdiepingstrap – bieden een geheel veilige daktoegang. Met Aboma Keboma veiligheidskeur en KOMO Attest. Door TÜV goedgekeurd voor wereldwijde toepassing.

Energiebesparend en goed voor het milieu

De gehele constructieopbouw heeft een isolatiewaarde van 3,2 m2.K/W. Dit wordt mede bereikt doordat in het deksel en opstand geen thermische bruggen bestaan. Daarnaast wordt het deksel met een dubbele dichting in de opstand gesloten.

Robuust en betrouwbaar

De constructie is sterk, stabiel en duurzaam. De onderdelen worden standaard geanodiseerd en daarna gemoffeld met een poederlak. Gorter dakluiken zijn geschikt voor toepassing op de hoogste gebouwen, ook in gebieden met veel storm.

Bediening met één hand

Het dakluik is makkelijk te bedienen voor degene die zich van binnen uit toegang tot het dak wil verschaffen. Het deksel is voorzien van een openingshulp en terugvalremming. Daarnaast is er een diagonale handgreep opgenomen voor een veilige op- en afstap. De automatische vergrendeling in openstand wordt ontgrendeld met een drukknop.

Kenmerken
  • dakluiken met een dagmaat vanaf 1400 mm (lengte) zijn voorzien van een Eurocilinderslot met 3 puntsluiting;
  • eurocilinderslot met binnen- en buitenbediening;
  • tien jaar garantie;
  • volledig recyclebaar.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie