Ontwerpvrijheid en design in prefab badkamers

Portisa levert prefab badkamers voor de Nederlandse markt.

Portisa is een van origine Italiaanse producent van prefab badkamers. De badkamers worden volledig op maat ontwikkeld voor (nieuw)bouwprojecten.

Portisa adviseert en begeleidt de bouw bij het toepassen van prefab badkamers. Dit jaar heeft de fabrikant een vestiging op de Nederlandse markt geopend.

Vrijheid van interieur

In de prefab badkamer van Portisa heeft de architect en opdrachtgever de vrijheid het interieur geheel naar smaak en budget in te richten. Dit betekent dus dat vrijwel alle materialen en sanitaire onderdelen toepasbaar zijn. Projecten waar de badkamers in het bijzonder passen, zijn onder andere zorgcomplexen, hotels, sociale woningbouw en studentenhuisvesting. Hierbij zijn prefab badkamers in series vanaf ongeveer 10 stuks interessant om toe te passen.

Het toepassen van prefab badkamers kent de volgende voordelen:

  • faalkosten kunnen worden teruggebracht;
  • verkorting bouwproces;
  • productie vindt plaats onder geconditioneerde omstandigheden welke de kwaliteit ten goede komt;
  • slechts één aanspreekpunt voor het sanitair in de bouw;
  • afval op de bouwplaats kan worden teruggebracht;
  • geen opslagkosten op de bouwplaats.

Om deze voordelen maximaal te behalen is een goede samenwerking vanaf ontwerpfase een pre om de detaillering goed af te stemmen op de prefab badkamer. In de uitvoering bieden wij, samen met gekwalificeerde installateurs, optimale ondersteuning om meerdere badkamers per dag in de ruwbouw te plaatsen.
Naast badkamers produceert Portisa ook deuren welke internationaal al bekend zijn bij zorg- en onderwijscomplexen.

« Nieuws overzicht