Shutter levert prachtige lichteffecten

Jasno levert bijzondere raamdecoraties: binnenluiken met verstelbare lamellen.

Jasno shutters zijn exclusieve houten binnenluiken met verstelbare lamellen, ook wel American shutters genoemd. Een bijzondere vorm van raamdecoratie, die meer en meer aan populariteit wint.

 
Shutters zijn zowel functioneel als decoratief. Ze bestaan uit één of meerdere panelen waarin lamellen bevestigd zijn. De lamellen kunnen op en neer bewegen waardoor u de hoeveelheid lichtinval en privacy kunt regelen. Jasno levert shutters die helemaal op maat gemaakt zijn waarbij de klant keuze heet uit verschillende lamelbreedtes, bedieningsmechanismen en kleuren. Hierdoor kunt u de shutters qua uitstraling perfect laten aansluiten bij het interieur.

Speciale raamvormen

Jasno shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ze kunnen ook dienen als afscheiding van twee ruimten of als deur in een kastenwand. Ze zijn bovendien geschikt voor vochtige ruimten, zoals badkamers of zwembaden. De shutters zijn ook een prima oplossing voor ramen met speciale vormen, zoals metershoge puien, ronde, schuine of getoogde ramen. De bijzondere vorm van het raam blijft zichtbaar en de klant heeft toch de gewenste privacy. Ook bij draaikiepramen kunnen shutters op of voor het raam worden toegepast.

Jasno Remote shutter

De shutters zijn ook leverbaar met elektrisch verstelbare lamellen die met een afstandsbediening in de gewenste stand worden gezet. Eén afstandsbediening kan meerdere shutterpanelen bedienen wat ideaal is voor ramen waar moeilijk bij is te komen. Of gewoon voor een stukje extra comfort.

« Nieuws overzicht