Modulair gootsysteem voor waterafvoer

Tece standardline is een nieuw roestvast stalen gootsysteem.

TECE introduceert een roestvast stalen modulair gootsysteem voor het afvoeren van schone of vervuilde waterige vloerstoffen in bedrijfskeukens van hotels, restaurants, instellingen en kantoren.

Dankzij de modulaire opzet is de levertijd kort en de installatie eenvoudig.

Hygiëne

Het nieuwe gootsysteem TECEstandardline is ontwikkeld met de verwerking van roestvast staal waardoor het aan de hoogste hygiëne-eisen voldoet. Ook de verwerking ervan speelt een belangrijke rol: in de constructie zitten geen naden en afdichtranden waarin zich kiemen kunnen vormen. Door de afwezigheid van hoeken en randen, krijgen bacteriën geen kans en is de goot snel en eenvoudig te reinigen. Daarom is dit modulaire systeem ook geschikt voor sportaccomodaties, fitness- en wellnessresorts en sauna’s.

Diverse gootbreedten

TECEstandardline wordt geleverd in gootbreedten van 150, 300 en 450 mm en in verschillende lengten van 550 tot 3050 mm. Er is keuze uit drie afdekkingen. Een slipvast roestvast stalen tralierooster voor bedrijfskeukens en speciale pvc rolroosters voor bijvoorbeeld sauna’s en sportruimten. Wanneer er representatieve eisen worden gesteld, dan kan de gootafdekking met een tegel of natuursteen worden uitgevoerd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie