Eenvoudige montage en vervanging zonnedoek

Renson’s nieuwe Fixscreen Mono AK met Connect&Go technologie.

Renson, trendsetter op het vlak van ventilatie en zonwering, optimaliseert zijn Fixscreen Mono AK, de windvaste screen met extra thermisch en akoestisch comfort.

Renson heeft haar assortiment uitgebreid: de Fixscreen Mono AK is naast de versies Small en Medium+, nu ook in de versies Large+ en X-Large+ leverbaar (afhankelijk van de raamdikte - tot 200 mm - en de gewenste warmtedoorgangscoëfficiënt (Urs) en/of geluiddemping).

Connect & Go

De nieuwe gepatenteerde elektrische aansluiting Connect & Co zorgt voor een eenvoudige montage en demontage van de doekrol voor onderhoud en een eenvoudige vervanging van het doek of de motor. Vanaf nu zijn er dus geen ongemakken meer met de elektrische kabel bij het borgen van de kast of bij het vervangen van een doek of een motor. Door het aluminium afwerkingsprofiel in de kleur van het raam te lakken of de afwerking aan de binnenzijde door de schrijnwerker te laten uitvoeren, integreert de Fixscreen prima in het gebouw.

Kenmerken
  • montage als monoblok op aluminium, hout en PVC ramen met een breedte tot 4000 mm en een hoogte tot 2700 mm of een breedte tot 3000 mm en een hoogte tot 3500 mm;
  • ingenieus gepatenteerd geleidingssysteem met symmetrische rits;
  • windvast en strak doek in iedere positie voorkomt klapperende en stukgescheurde doeken;
  • toepassing: nieuwbouw of renovatie, woningbouw of project;
  • beperkt oververhitting of verblinding door invallende zonnestralen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie