Strakke esthetiek gecombineerd met akoestisch maatwerk

M&S Mode in Amsterdam kiest voor het Armstrong Sierra SL2 plafond.

Het nieuwe kantoorgebouw van M&S Mode in Amsterdam straalt met zijn architecturale concept ook de filosofie van de onderneming uit: M&S Mode heeft alle disciplines van het vak in eigen huis.

Het M&S kantoor heeft een hart dat op een open manier verbonden is met de vier vleugels waarin de verschillende afdelingen zitten. Het pand dient uniformiteit uit te stralen maar door hun verschillende functies stellen de individuele ruimten ook uiteenlopende akoestische vereisten.

Akoestische oplossing

Een kantoorruimte is anders dan een atelier. Een grote open ruimte waar mensen zowel kunnen vergaderen als discreet met twee overleggen, stelt weer andere eisen. Kortom: strakke esthetiek gecombineerd met akoestisch maatwerk.

Licht- en lijnenspel

De keuze viel op de Sierra SL2 langveldplafonds van Armstrong. Deze plafonds zijn zeer duurzaam en leveren goede akoestische prestaties. De uitstraling is een zeer belangrijk pluspunt.
Het Sierra systeemplafond is verdekt gemonteerd en per ruimte afgestemd op de technische vereisten van die ruimte, rekening houdend met de akoestiek, verlichting en uitstraling. Zo lopen de volumes harmonieus in elkaar over. Door hun fraaie lijnenspel blijven de ruimtes een aantrekkelijke spanning uitademen.
Uitstraling en techniek gaan niet altijd samen, maar dit project bewijst dat het wel kan lukken. De Armstrong-oplossing heeft daar een grote rol in gespeeld.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie