Renson zorgt voor inbraakveilig ventileren

Innovatieve concepten door intelligente combinatie van ventilatie en buitenzonwering.

Renson ontwikkelt energiezuinige concepten die voor een gezond en aangenaam binnenklimaat zorgen: goede luchtkwaliteit (ventilatie) gecombineerd met aangename temperaturen (externe zonwering).

Tijdens het ventileren is er ook aandacht voor veiligheid. De Invisivent EVO, de AR75 en de Screenvent hebben met succes de inbraakwerendheidstesten van het WTCB doorstaan. Ze voldoen aan de vereisten van klasse 2 van inbraakwerendheid volgens prEN1627 tot 1630 en zijn dus geschikt voor toepassing op inbraakwerende (WK2) ramen.

Invisivent EVO

De Invisivent EVO is een zelfregelend ventilatierooster (klasse P3), dat bijna onzichtbaar boven op het raam is te plaatsen. Aan de binnenzijde is enkel een binnenklep zichtbaar. Het rooster is geschikt voor alle raamtypes - vaste ramen, schuifdeuren of draairamen – zowel in nieuwbouw als renovatie.

AR75

De AR75 is een zelfregelend aluminium ventilatierooster (klasse P4) voor plaatsing op glas of op traverse bij alle raamtypes. Dankzij een uniek mechanisme kunnen vier verschillende debieten bereikt worden zonder regelbereik, uitzicht, glasaftrek en bouwhoogte te wijzigen. Eenzelfde type verluchting kan in elke ruimte van de woning gebruikt worden, zelfs in de slaapkamer, waar met kleinere ramen toch een groot debiet nodig is.

Screenvent

De Screenvent is een combinatie van een discreet aluminium ventilatierooster met een screen. Het zelfregelend ventilatierooster is onzichtbaar achter slag geplaatst en zorgt voor tochtloze toevoer van verse lucht. De screen weert zonnestralen en controleert de lichtinval.
De Screenvent Mistral combineert een zelfregelend rooster met een stormvaste zonwering, waarvan het doek in gesloten positie dienst doet als een muggengaas. Dankzij een intelligent geleidingssysteem met rits zit het doek windvast. Een onderlat met afdichtingsrubber zorgt voor een perfecte aansluiting met de dorpel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie