Besparen op energieverbruik met Schneider Electric

Schneider Electric biedt geïntegreerde energie-oplossingen.

Als specialist in energiemanagement biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken.

Dit alles met de toewijding om mensen en bedrijven het beste uit hun energie te halen door meer te doen met minder! Lees hieronder om te zien hoe u kunt besparen op het energieverbruik in een gebouw.

 
Verbeter uw energie-efficiency en gebouwprestaties zonder een energiebeheersysteem

Het besparen op het energieverbruik in een gebouw heeft direct invloed op het bedrijfsresultaat. Om energie-efficiency maatregelen te kunnen treffen, hebt u de juiste informatie nodig om gefundeerde beslissingen te nemen. Als u graag het energieverbruik van uw gebouw wil optimaliseren, maar niet wil investeren in een energiebeheersysteem dan is Energy Remote Monitoring voor u dé ideale oplossing.

Lees verder en maak automatisch kans op een Bose Wave Radio! 
 
Het energieverbruik van uw HVAC-systeem met 30% verminderen

HVAC kan, afhankelijk van branche en type gebouw, verantwoordelijk zijn voor meer dan 40% van uw energieverbruik. Met de oplossingen van Schneider Electric kunt u het energieverbruik van uw HVAC-systeem reduceren met 30% en het verbruiksniveau duurzaam optimaliseren.

Stille en energiezuinige thermische servomotor voor radiatorafsluiters

De MR90 is een energiezuinige, stille thermische servomotor voor radiatorafsluiters. De thermische constructie zorgt voor een stille werking en is daardoor bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld woonruimtes. Bovendien verbruikt hij minder energie dan de MZ09T.

« Nieuws overzicht