Nieuw duurzaam balustersysteem

Roval aluminium is een nieuw compleet balustersysteem.

Met de ontwikkeling van een nieuw, compleet balustersysteem, combineert Roval Aluminium functionaliteit met esthetische kwaliteiten.

De volledig in aluminium uitgevoerde baluster rust op een aluminium staander, die blind in de aluminium muurafdekker is bevestigd.

Elegantie

Hierdoor zijn de bevestigingsvoorzieningen volledig aan het oog onttrokken, waardoor de baluster aan elegantie wint. Balkons en loggia’s vormen steeds vaker een prominent onderdeel in het ontwerp van de architect en dat maakt detaillering ook belangrijker. Met het balustersysteem biedt Roval de architect een groter mate van ontwerpvrijheid. Voor de afwerking heeft de architect of opdrachtgever namelijk de keuze uit 4 verschillende handrailen: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig.

Duurzaam

Bijkomend voordeel van de toepassing van aluminium balusters ten opzichte van hout, staal of kunststof, is dat aluminium duurzamer is in het onderhoud. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de duurzaamheid van gebouwen; steeds vaker wordt gekozen voor aluminium detaillering. Het complete balusterprogramma van Roval Aluminium bestaat uit 4 types handrailen, staanders, diverse aansluitmogelijkheden, verbindingsstukken en einddoppen. De balusters zijn verkrijgbaar in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie