De nieuwe glazen vouwwand SUNFLEX SF 75

Bespaar energie zonder compromis.

Als één van 's werelds toonaangevende fabrikant van glazen vouwwanden, schuif-draai systemen en horizontale schuifwanden zet SUNFLEX nieuwe maatstaven in de energie-efficiëntie, veiligheid en design.

De nieuwste hoogwaardige geïsoleerde vouwwand het SUNFLEX met een gemiddelde U-waarde van 1,8 W/m2K. De nieuwe standaard voor thermische vouwwanden zonder afbreuk te doen aan comfort en design. De smalle profilering zorgt voor een maximale transparantie die licht gevulde woon en werkruimtes garandeert.

Het SF 75 profiel heeft onverslaanbare voordelen van aluminium, duurzaamheid, stabiliteit en robuustheid met een verscheidenheid van ontwerp opties. Zoals aan de binnenzijde met echte houd bekleed. Dit is voor diegene die extra wil genieten van de natuurlijke uitstraling en het gevoel van echt-hout wil beleven.

Energie

De Premium Energiebesparende vouwwand SF 75 zorgt voor een maximale energiebesparing en biedt aanzienlijk lagere stookkosten. Met Uw waarden afhankelijk van de beglazing 1,0 tot 1,5 W/m2K biedt SUNFLEX u de hoogste thermische isolatiewaarden aan. Dit is mogelijk door een eigen ontwikkeld profiel dat uitvoerig getest is op deze eigenschappen.

Zekerheid

De inbouwdiepte van 75 CM betekent een extra pluspunt betreft isolatie en veiligheid. Dit komt tot zijn recht in de stabiliteit en constructie.

Veiligheid

Verdekt beslag, verborgen paddenstoel sluitingen, Twin-Lock sluiting, een WK klasse 2 slot of een volledige vouwwand uitgevoerd in WK klasse 2. Dit alles zorgt voor een optimale zekerheid en een veilig gevoel.

« Nieuws overzicht