Technische Unie investeert in kwaliteit

Onverminderde investering in assortiment en dienstverlening.

In een tijd waarin de meeste bedrijven kiezen voor besparen en inkrimpen, investeert Technische Unie onverminderd in de kwaliteit van assortiment en dienstverlening én in uitbreiding van menskracht.

"We willen onze klanten graag helpen om zich te onderscheiden in de markt. Kwaliteit overleeft altijd."

Vernieuwing

De focus op kwaliteit heeft Technische Unie in de afgelopen jaren bepaald geen windeieren gelegd. In de huidige markt kijken veel installateurs vooral naar kostenplaatsen. Ze vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk om faalkosten te voorkomen en proberen hun proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Met ons brede assortiment, onze logistieke mogelijkheden en onze klantgerichte informatievoorziening kunnen wij hen daar goed bij ondersteunen. Daarnaast hebben we veel aandacht voor nieuwe producten en ontwikkelingen, bijvoorbeeld waar het gaat om energiebesparing.
Slim inspelen op vernieuwing helpt om moeilijke tijden door te komen. Ook daarbij zijn we onze klanten graag van dienst!

Dienstverlening

Technische Unie merkt bij klanten een grote behoefte aan directe toegang tot de juiste informatie over assortimenten en diensten. Bij het gericht ontsluiten van informatie spelen onze vertegenwoordigers een cruciale rol, aldus Dejaeghere. Door goed te luisteren, kunnen zij de specifieke behoefte van de klant precies in beeld brengen. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Om de kwaliteit van haar dienstverlening verder uit te bouwen, werft Technische Unie de komende tijd 35 nieuwe vertegenwoordigers. Alle verkoopkantoren krijgen er een collega bij, aldus Dejaeghere. Zij gaan ons helpen om lokaal nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten.

« Nieuws overzicht