Nauwkeurige power meter

Schneider Electric levert voordelige serie PowerLogic Power Meters.

De PM1000 van Schneider Electric is een zeer voordelige power meter voor het meten van de meest belangrijke parameters.

De meter heeft een nauwkeurigheid van 1% op energie en vermogen. Bovendien maakt het gebruik van externe stroomtransformatoren met een 1 of 5 Ampère aansluiting voor de secundaire zijde. De voedingsspanning van de meter is 44 – 277 VAC of VDC en dus ook geschikt voor DC voedingen. De PM1000 is voorzien van een LED display waardoor de meetgegevens op afstand of bij weinig licht goed leesbaar zijn.

 
PM1200

De PM1200 meter is standaard uitgebreid met een geïntegreerde RS485 aansluiting voor Modbus RTU communicatie. Alle parameters zijn zowel via de display als via de Modbus communicatie op afstand uitleesbaar in energiebeheersoftware. De PM1200 wordt standaard ondersteund door ION Enterprise software en biedt daarmee de beste mogelijkheden voor bewaking, registratie en visualisatie van gegevens.

 
Over Schneider Electric

Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. In 2009 hebben ruim 100.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan € 15,8 miljard. Onder het motto 'make the most of your energy' helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

« Nieuws overzicht