Plafondsysteem met lineaire structuur

Ecophon Focus LP: nieuwe lineaire structuur geeft richting aan het plafond.

Ecophon Focus Lp is speciaal ontwikkeld om de architect volledige controle te geven over het ontwerpproces van het plafondsysteem in onder andere open kantoortuinen of overige ruimtelijke omgevingen.

Eén van de noviteiten is de mogelijkheid om juist één richting van het plafond te benadrukken: de lineaire richting. De architect heeft de mogelijkheid te spelen met richting en perspectief!

Richting met afmetingen

Het Focus Lp plafondsysteem bestaat ondermeer uit speciaal voor dit systeem ontworpen technische panelen. Hiermee kunnen technische installaties zoals verlichtingsarmaturen, ventilatieroosters of sprinklers in separate lijnen worden geïntegreerd in het plafond waardoor de architect meer controle heeft over het eindresultaat. Ecophon levert zowel de standaard panelen als de technische panelen in diverse maatvoeringen.

Richting met kleuren

Naast keuze uit verschillende paneelafmetingen is het systeem ook flexibel als het om kleurkeuze gaat om de richting te benadrukken en zo een verrassend eindresultaat te creëren. Ook het draagsysteem is leverbaar in meerdere kleuren.

Richting met verlichting

Ecophon Line Lp is een volledig geïntegreerd verlichtingsarmatuur dat speciaal voor het Focus Lp systeem in twee afmetingen leverbaar is. De Line Lp armatuur is toepasbaar in kantoren of restaurants en benadrukt functionele gebieden.

Kantafwerking

De Ecophon Focus Lp panelen zijn voorzien van een innovatief kantontwerp. De uiteinden van de panelen dekken slechts 2 mm in dragende richting de flenzen van het draagprofiel af, waardoor een uiterst strakke afwerking gerealiseerd wordt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie