Prijsuitreiking VELUX Trophy 2010

Integrale ontwerpen met optimale daglichttoetreding en wooncomfort beloond.

Op maandag 7 februari 2011 vindt tijdens de Bouwbeurs de prijsuitreiking van de VELUX Trophy 2010 plaats (hal 7 stand E010).

De Trophy gaat naar een woningbouw- of utiliteitsbouwproject waarin met VELUX producten optimale daglichttoetreding en een comfortabel binnenklimaat is gecreëerd. Daarnaast wordt getoonde expertise in samenwerken tussen architect, aannemer en bouwmaterialenhandelaar beloond. Het winnende project ontvangt een VELUX Trophy en een geldbedrag van 7.500 euro verdeeld over de deelnemende architect, aannemer en bouwmaterialenhandelaar.

Beoordelingscriteria

De jury heeft alle ingezonden projecten beoordeeld aan de hand van verschillende criteria. Zo wordt gekeken of de gerealiseerde daglichttoetreding en het binnenklimaat van het gebouw optimaal zijn, hoe de VELUX producten zijn toegepast en hoe de samenwerking tussen de verschillende partijen tijdens het project heeft plaatsgevonden. De 21 projecten die aan alle beoordelingscriteria voldeden, worden nu samen met de ‘Dakraamkunst’ schilderijen van de Vlaamse absurdist en cartoonist Luc Zeebroek, alias Kamagurka tentoongesteld in het VELUX Daglicht Advies Centrum in De Meern.

« Nieuws overzicht