Trendsettende isolatiesystemen op BouwBeurs

IsoBouw Systems bv levert producten voor vandaag, morgen en de toekomst.

IsoBouw Systems bv ontwikkelt en vervaardigt isolatieproducten gebaseerd op EPS (geëxpandeerd polystyreen) met een voortdurende focus op innovatie.

Onder de noemer: ‘Innovaties van vandaag, morgen en de toekomst’ is IsoBouw ook dit jaar weer prominent aanwezig met een spraakmakende actie in de entreehal. Een terugkomend thema dit jaar is de focus op isolatieconcepten met nog meer verwerkingssnelheid en oog voor het milieu.

Innovaties van vandaag

Op een dynamische stand worden op een ludieke wijze de onderscheidende isolatieoplossingen getoond die zich al ruimschoots in de praktijk hebben bewezen. Dit zijn ‘de innovaties van vandaag’, zoals de SlimFix dakelementen, de PowerKist funderingsbekisting, de PolyFortPro spouwisolatie en het PolyTop platdak assortiment.

Innovaties van morgen

Met ‘de innovaties van morgen’ toont IsoBouw haar recente productontwikkelingen, zoals het nieuwe binnenisolatiesysteem SlimFix Deco. Dit door TNO gecertificeerde systeem is volgens de fabrikant de snelst verwerkbare zolderisolatie. In slechts 3 verwerkingstappen zorgt het voor een luchtdicht geïsoleerde zolder die tegelijkertijd fraai afgewerkt is.
Andere nieuwe concepten zijn de geprefabriceerde oplossingen SlimFix Flex bij dakelementen en de duurzame isolatiesystemen voor de gevel. Dit zijn ondermeer de zeer milieuvriendelijke spouwisolatie IsoFort, EPS-parels voor het na-isoleren van de spouw en buitengevelisolatie systemen.

Genomineerd

IsoBouw toont met BioFoam een wereldprimeur. Dit nieuwe isolatiemateriaal wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen, maar is qua eigenschappen nauwelijks van EPS te onderscheiden. Het gepatenteerde BioFoam is Cradle-to-Cradle gecertificeerd en genomineerd voor de ‘Nederlandse Bouwprijs’. Op de IsoBouwBeurs ziet u hoe IsoBouw deze innovatie in de toekomst zal inzetten.

U vindt IsoBouw in hal 11, stand D008.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie