Who cares about tomorrow, WE CARE

Knauf Insulation maakt bewuste keuzes.

Isoleren gaat al lang niet meer alleen over het binnenhouden van warmte. Het gaat ook over energiebesparing, vermindering van CO2 emissies, efficiënte productieprocessen, zorgvuldig (her)gebruik van grondstoffen en binnenluchtkwaliteit.

Wie werkelijk wil zorgen voor een betere toekomst, maakt nu bewuste keuzes.

 
Onafhankelijk advies

Knauf Insulation is de snelst groeiende isolatiefabrikant met het meest gevarieerde aanbod aan isolatieproducten en is toegewijd om op gebied van duurzaamheid vooraan te staan. Dankzij ons veelzijdige assortiment, krijgt u altijd een onafhankelijk advies met de beste oplossing voor elke toepassing.

 
ECOSE

Op onze stand verrassen we u graag, niet enkel met onze indrukwekkende presentatie, maar in het bijzonder met de bewijzen van onze duurzame toewijding, WE CARE. Een bewijs van een vooruitstrevende, duurzame innovatie is de introductie van de nieuwe generatie minerale wol met ECOSE Technology. Dit nieuwe bindmiddel is niet alleen milieuvriendelijk, maar kent aan de minerale wol een vooraanstaande rol toe in de strijd voor een betere binnenluchtkwaliteit.

 
Aanscherping EPC

Met de aanscherping van de EPC-eis naar 0,6, is het van groot belang om te blijven ontwikkelen en producten aan te bieden die aan de stijgende eisen kunnen voldoen. Met een aantal sterke innovaties, bijvoorbeeld de Cavitec 032 Premium, PEFC gecertificeerde houtwol producten en de Heraklith combi plus steenwol EPS met een brandweerstand van 1,5 uur, zijn we klaar voor de aanscherping van de EPC-eis. We willen de markt alle oplossingen bieden voor duurzame en optimaal geïsoleerde gebouwen.

Zet nu de stap naar een betere toekomst.


We nodigen u graag uit op onze stand C026 in hal 11.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie