Optimale luchtkwaliteit binnenshuis

BUVA levert compleet woonhuisventilatiesysteem VAS CO2.

BUVA VAS CO2 is een compleet woonhuisventilatiesysteem gebaseerd op natuurlijke toevoer en vraaggestuurde afvoer op basis van CO2 meting met de BUVA BoxStream woonhuisventilator.

 
 
Binnenmilieu

De BoxStream CO2 is voorzien van een hoofdbediening met CO2 sensor en drie losse CO2 sensoren voor de overige verblijfsruimten. De afvoercapaciteit van de BoxStream wordt automatisch aangepast op basis van de aanwezigheid van de personen in de woning. Hiermee wordt een gezond en comfortabel binnenmilieu gegarandeerd.

Handmatig

Het is mogelijk met de hoofdbediening in de woonkamer het systeem handmatig te bedienen. De bedieningen communiceren draadloos met de ventilator. Extra draadloze bedieningen in de keuken en in de badkamer zijn optioneel. Hierdoor kan tijdens het koken en het douchen het systeem tijdelijk in de hoogstand gezet worden. Na enige tijd keert het systeem terug in de CO2 modus.

Verbetering

In combinatie met BUVA zelfregelende ventilatieroosters uit de Stream-serie en NBR luchtdichtheidsklasse 2 levert het VAS CO2 een EPC-verbetering op tot 0,23. Voor bestaande bouw is de verbetering op de Energie-Index 0,14.

U vindt BUVA in hal 2, stand B030.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie