Senator entreemat krijgt nieuwe inlagen

Duurzame inlagen gebaseerd op de Maximus schoonlooptapijten.

Voor het entreematsysteem SENATOR, met de robuust ogende 50 mm brede aluminium draagprofielen, introduceert emco Benelux nieuwe inlagen.

Deze duurzame inlagen zijn gebaseerd op de schoonlooptapijten van de serie MAXIMUS/MAXIMUS IMAGE.

Exclusief

De MAXIMUS inlagen hebben een duurzame en slijtvaste constructie van getuft velours 1/8’’ met poolmateriaal van 100% polyamide (poolgewicht van 1.000 g/m2). Dit materiaal is geschikt voor intensieve belastingen en zorgt voor een optimaal reinigend effect met een hoge vochtopnamecapaciteit.

 
Kleurmogelijkheden 

De MAXIMUS inlagen zijn leverbaar in 12 kleuren, zeven uni kleuren en vijf gedessineerd. De inlagen MAXIMUS IMAGE zijn van hetzelfde hoogwaardige materiaal, echter bij deze serie kunt u kiezen uit zelfs 45 bijzondere kleuren. Als uw gewenste kleurkeuze niet aanwezig is, kan emco op aanvraag alle pantone-kleuren leveren. Naast de vele kleurmogelijkheden kunt u bij MAXIMUS IMAGE allerlei patronen, logo’s en fantastische dessins in het ontwerp integreren. Zodat u exclusieve ontwerpen kunt creëren.

Combinaties

In de entreemat SENATOR kunnen bovendien een aluminium schraapprofiel, een aluminium logostrip of een borstelstrip geïntegreerd worden. Daarnaast zijn mooie combinaties te maken met inbouwramen met geïntegreerde LED-verlichting.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie