The Doors vindt deur opnieuw uit

The Doors introduceert Segno Flush, de kozijnloze deur van Movi Design.

Een houten, glazen of gekleurd paneel, strak afgewerkt in een wand, dat is de nieuwe deur van nu.

De Segno Flush kozijnloze designdeuren zijn een rage in Italiƫ en The Doors brengt dit innovatieve Movi deursysteem naar Nederland. Technisch zeer geavanceerd; optisch een stijlvolle mix tussen avant-garde en retro. En functioneel voor elk wat wils, omdat de Segno Flush kan worden uitgevoerd in 28 houtuitvoeringen, ontelbare glaskleuren en kwaliteiten, aan beide zijden van de deur verschillend en in maatvoering reikend tot kamerhoogte. Een designdeur op maat dus.

Naadloos

De Segno Flush is een echt Movi design. Dat wil zeggen voor 100% design en voor 100% kwaliteit en techniek. Dit is een deur die opvalt door zijn onopvallendheid. Met een onzichtbaar aluminium kozijn voegt de Segno Flush draaideur zich naadloos in de wand. Traditionele deurposten zijn verdwenen, ook de geavanceerde scharnieren blijven uit het zicht en de deur heeft een magnetisch slot. Wat men ziet, is een strak paneel in uitvoering en kleur naar keuze.

Designdeur

De Segno Flush deur wordt omlijst door een 2 mm smal profiel, dat onzichtbaar is bij een gesloten deur. De transparante glazen deuren hebben een 40 mm profiel, dat wel zichtbaar blijft. Zonder twijfel is dit de meest geavanceerde draaideur van dit moment. Met een breedte op maat en een hoogte die kan reiken tot aan het plafond (2.70 m), vormt de Segno Flush in elk huis een echte bella figura. Een rol die een designdeur als deze ook toekomt.

« Nieuws overzicht