Folie voegt waarde toe aan gebouw

3M presenteerde unieke folies tijdens BouwBeurs 2011.

Waarde toevoegen door middel van speciale materialen.

3M liet zien hoe je waarde kunt toevoegen aan je gebouw en pakte op de BouwBeurs 2011 uit met drie unieke materialen:

Window Frame Film

Scotchcal 8181 Window Frame Film van 3M is speciaal ontwikkeld voor het renoveren van kunststof en aluminium kozijnen en de bijbehorende gevelbeplating. Schilderen en opnieuw coaten van aluminium of het herkleuren van kunststof kozijnen, levert niet altijd het gewenste resultaat op. Folie is dan een prima alternatief; het eindresultaat is met het blote oog niet te onderscheiden van nieuw.
In de loop van dit jaar wordt deze unieke folie op de Nederlandse markt gebracht.

Decoratieve raamfolies

Fasara folies van 3M zijn doorschijnende grafische films gemaakt van duurzaam polyester met een mat oppervlak voor privacy, decoratieve en architectonische toepassingen. Met Fasara heeft u de beschikking over een variatie aan effecten zoals zandstraal, rijstpapier, melkglas en diverse bijzondere structuren. U creëert eenvoudig de juiste ambiance in elk gebouw.

Interieurfolie

DI-NOC folies zijn zelfklevende films, beschikbaar in een uitgebreide range patronen, variërend van natuurlijke dessins, zoals diverse houtsoorten, tot hightech dessins als carbon en metallic-look. Het is ideaal voor de restyling van een al bestaande inrichting en voor de renovatie van meubilair, deuren, balies, etc. DI-NOC van 3M biedt u de flexibiliteit om op een snelle en efficiënte wijze het interieur aan te passen aan uw wensen.

 
Meer informatie of aanvragen van sampleboeken Fasara en DI-NOC

« Nieuws overzicht