Tetra staat vierkant voor comfort

Jaga’s nieuwste designradiator heeft uitstraling van één bonk energie.

De Tetra (het Griekse ‘tetras’ betekent ‘vier’) is met zijn gecombineerde vierkante, lange verwarmingselementen en zijn manshoge afmetingen een opvallende verschijning.

Dit wordt bovendien gekoppeld aan een zeer hoge warmteafgifte en uiteraard bijbehorend comfort.

Verschillende maten

 
De Tetra is niet over het hoofd te zien. De hoogte is naar keuze maar liefst 180 of 200 centimeter. Om de radiator toch toepasbaar te laten zijn in diverse situaties, is deze leverbaar in vijf verschillende breedtematen. Deze variëren van 33 tot 67 centimeter, ofwel 10 tot maximaal 20 verticale verwarmingselementen.
De aansluitingen zitten standaard aan de onderzijde, maar kunnen desgewenst ook bovenin worden geplaatst. Daarnaast heeft de Tetra hoekprofielen die niet alleen de zijkanten netjes afwerken, maar ook zorgen voor convectie en dus een hogere warmteafgifte.

 

Verrassend handdoekenrek

 
Bij plaatsing in de badkamer of keuken heeft de Tetra twee handige accessoires:

  • een roestvrijstalen handdoekhouder - voor het snel drogen van een hand- of theedoek;
  • een roestvrijstalen handdoekenrek - waaraan niet alleen meerdere doeken kunnen hangen, maar desgewenst ook een aantal opgevouwen hand- of theedoeken kan liggen.

Beide accessoires kunnen op iedere gewenste hoogte worden gemonteerd en zijn in diverse lengtes verkrijgbaar, afhankelijk van het gekozen formaat van de radiator.

Kleuren

 
Standaard is de Tetra verkrijgbaar in drie kleuren: parelbruin - doet denken aan een fraai meubelpaneel; wit - voor liefhebbers van neutrale kleuren; zandstraalgrijs - zorgt voor een discrete zilverschittering in de kamer. Uiteraard is de Tetra ook leverbaar in, tegen meerprijs, vele andere kleuren van Jaga.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie