Nieuwe basisreiniger werkt tot 5 keer sneller

Nora flooring levert twee nieuwe milieuvriendelijke basisreinigers.

Vloeronderhoudspecialist Progenta Projectservices en vloerfabrikant nora flooring systems B.V. brengen twee nieuwe milieuvriendelijke basisreinigers op de markt.

Hiermee kan de basisbehandeling op nora rubber vloerbedekking vijf keer sneller worden uitgevoerd. Met behoud van de vloer én het milieu.

Jarenlang plezier

Nora flooring systems B.V. is wereldwijd fabrikant en leverancier van nora rubber vloerbedekking. Het assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen binnen de norament, noraplan, ESD en noraplan acoustic collecties. Na installatie van nieuwe nora rubber vloerbedekking, adviseert Nora een basisreiniging uit te voeren om jarenlang plezier van de vloer te hebben.

Proment en Proplan

Vanaf heden zijn de basisreinigers te bestellen onder de productnamen Proment en Proplan:

  • Proment is de basisreiniger direct na installatie voor rubber vloerbedekking uit het norament, noraplan, ESD en acoustic assortiment;
  • Proplan reiniger is de basisreiniger direct na installatie voor rubber vloerbedekking uit het noraplan assortiment.

Beiden zijn volledig oplosbaar in water en geven de nieuwe vloer na installatie een egale uitstraling. Hiermee wordt de basis gelegd voor jarenlang gebruiksgemak.

Reinigen

Daarnaast is ook aan het dagelijkse of wekelijkse onderhoud gedacht. Hiervoor wordt geadviseerd de vloer te dweilen met Proneutral. Dit reinigingsmiddel heeft een goed vuiloplossend vermogen, is milieu- en vloervriendelijk en laat geen residu achter. De directeuren van Progenta en nora zijn tevreden over het resultaat van hun duurzame samenwerking. De ontwikkeling van de twee nieuwe basisreinigers is volgens hen een goed praktijkvoorbeeld van het succesvol doorvoeren van productverduurzaming.

 

« Nieuws overzicht