SENTRON T waarborgt betrouwbaar elektriciteitsnetwerk

SENTRON T, de SMART Energy Sensor: slimme technologie tegen een redelijke prijs.

De Siemens SENTRON T sensor levert een fantastische bijdrage tot de waarborging van een uitstekend betrouwbaar elektriciteitsnetwerk.

De sensor biedt uitgebreide functies als hoge meetnauwkeurigheid, snelle responsetijden, geïntegreerde WEB server en Siemens kwaliteit.

Smart Grid

De wereldwijd stijgende vraag naar elektriciteit roept op tot het hoogste rendement en absolute betrouwbaarheid in elektriciteitsnetwerken. Smart Grid-technologie biedt consistente antwoorden op deze uitdagingen, maar vereist technologieën die kunnen inspelen op de gevraagde eisen. Snelle controle van meetdata, hoge nauwkeurigheid, en open communicatie zijn in deze context essentieel.

Power Transducer

Power Transducer toepassingen zijn meer dan ooit nodig om precieze en snelle metingen te leveren en gegevens te generen. Ze moeten gebruiksvriendelijk zijn, compatibel met de nieuwste communicatienormen, betrouwbaarheid geven op lange termijn archiveren, en uitgebreide functionaliteit tegen een redelijke prijs bieden. Dit is precies wat de Siemens SENTRON T te bieden heeft. Het geneert 60 metingen of berekende parameters, en elk van deze waarden kunnen worden toegewezen aan elk van de SENTRON T's vier analoge uitgangen met 120 ms snelle responsetijden voor 50 Hz signalen.

Kenmerken

De uitgebreide communicatiemogelijkheden omvatten Modbus TCP, Modbus RTU en IEC 60870-5-103 protocollen die naadloze systeemintegratie mogelijk te maken in SCADA en stationsautomatiseringssystemen door middel van Ethernet of RS485 interfaces. Externe tijdsynchronisatie via Ethernet NTP of via de veldbus met behulp van de Modbus RTU of de IEC 60870-5-103 zijn ook beschikbaar.

Toepassing

Dankzij de uitgebreide on-board parametrering en visualisatie tool kan de gebruiksvriendelijke SENTRON T eenvoudig worden geparametreerd en geëxploiteerd door webbrowsers zonder de noodzaak van extra software installatie. De hoge EMC-immuniteit, compacte en robuuste design maken de SENTRON T prima geschikt voor elke toepassing.

 

« Nieuws overzicht