Zwembadrooster overbrugt met gemak 1000 mm

Comfortabel, duurzaam en veilig volgens DIN, Vlarem en WHVZ.

Voor buiten- en binnenbaden levert EMCO Benelux B.V. een uitgebreid assortiment zwembadroosters dat geschikt is om goten van 100 tot zelfs 1.000 mm vrijdragend te overbruggen.

De roosters kunnen probleemloos in willekeurige afmetingen worden geproduceerd en zijn in verschillende hoekuitvoeringen leverbaar, zoals verstek-, waaier- of stompe hoeken.

Slipveilig

De zwembadroosters zijn vervaardigd van duurzaam en recyclebaar kunststof. Ze zijn volledig corrosiebestendig en bestand tegen UV-licht, chloor, zee- en kuurbadwater. De roosters zijn aangenaam en veilig beloopbaar dankzij het unieke veiligheidsprofiel (SPP), dat door het ‘Institut der Säurefliesner-Vereinigung’ op slipveiligheid is getest volgens DIN 51097 en is ingedeeld in klasse B of C.

Letsel

Bovendien voldoen de zwembadroosters aan DIN EN 13451-1. Dit garandeert een staafafstand van < 8 mm, zodat letsel wordt voorkomen. Naast deze DIN-normen voldoen de zwembadroosters ook aan de Nederlandse norm WHVZ en Vlaamse norm Vlarem.

Kleuren

De standaard kleuren zijn wit, beige, geel en grijs. Op aanvraag levert EMCO Benelux B.V. alle RAL-kleuren zoals het trendy zwart, dat o.a. is geleverd bij het omvangrijke wellnessresort de Veluwse Bron te Emst.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie