BETTETWIST combineert badkuip met douche

De douche om te baden biedt oplossing voor kleine badkamers.

Als toonaangevende aanbieder als het om innovaties gaat, heeft Bette de BETTETWIST ontwikkeld.

De BETTETWIST van nobel staal/email is de eerste douche om te baden die recht doet aan de behoeften van alle mensen, onafhankelijk hun leeftijd en/of constitutie. Tegelijkertijd biedt dit product een oplossing voor badkamers, waarin onvoldoende ruimte voor zowel een douche als bad is, maar waar men toch van het comfort van beiden wil genieten.

Ruimte

BETTETWIST combineert een ruime douche met het comfort van een badkuip. De diepe en brede uitsparing in het badcorpus maakt gemakkelijk in- en uitstappen mogelijk voor iedereen. Het doordachte design van de BETTETWIST biedt een royaal standvlak voor het douchen en een bijzonder groot ligvlak bij het baden, zonder veel ruimte in te nemen.

Waterpeil

Het scherm van de douchezone van veiligheidsglas wordt elektronisch omhoog geheven en kan naar buiten of naar binnen worden gedraaid. Het ziet er licht en transparant uit doordat de omlijsting vrijwel geheel achterwege kon blijven.
Net als bij het beproefde autoraamprincipe gaat het douchescherm niet dicht, wanneer het door een voorwerp wordt belemmerd. Voor de veiligheid kan de badkuip alleen worden gevuld, als de deur gesloten is.
Een elektronische waterpeilcontrole opent de afvoer automatisch, indien men het water laat lopen, terwijl de deur open is. In gevulde toestand voorkomt de waterpeilmeting, dat het scherm kan worden geopend. Voor het douchen wordt de afvoer geopend door op de knop te drukken.

Kenmerken
  • de profielen van het douchescherm zijn naar keuze in wit of verchroomd leverbaar;
  • de BETTETWIST is leverbaar in de drie afmetingen 160/170/180 x 90/70 x 42 cm als linker en rechter variant;
  • voor de hoek- of nisinbouw is de BETTETWIST leverbaar met een badommanteling (optioneel).
« Nieuws overzicht