In één oogopslag de kleur van een wand bepalen

Kleurmeetinstrument SIKKENS COLORADO: voor elke kleur de juiste match.

Sikkens Colorado, een praktisch, klein en zeer geavanceerd kleurmeetinstrument is een nieuwe dimensie op het gebied van kleurmetingen.

Het apparaat ‘leest’ meer dan 45.000 kleurtonen en kan nog veel meer dan de grootte doet vermoeden. De juiste kleuren in een ruimte bepalen is met het blote oog vaak moeilijk te bepalen. Een kleurenwaaier biedt uitkomst, maar het zoeken naar de juiste kleur met haar nuances kost vaak veel tijd. Met de Sikkens Colorado zijn dit soort vragen eenvoudig te beantwoorden. Dit hoogwaardige kleurmeetinstrument vindt alle kleurtonen op ACC codering nauwkeurig.

Digitaal

De Colorado bevat een microcomputer met een kleurnavigator en voorkeurfuncties. Naast het meten van kleuren, waarbij multicolormetingen mogelijk zijn tot maximaal 4 kleuren tegelijk en het aanbevelen van de dichtstbijzijnde donkere en lichte tonen, is het mogelijk om opmerkingen in te voegen, zowel spraak- (ingebouwde microfoon en luidspreker) als tekstnotities.
Er kunnen vergelijkingen mee gemaakt worden, verschillende lichtbronnen zijn in te stellen of te doorzoeken. Sikkens Colorado slaat gemeten kleuren op, waardoor het eenvoudig is om eerder gedane kleurmetingen op te vragen.
Via de bijgeleverde USB-kabel is de Sikkens Colorado eenvoudig op te laden en aan te sluiten op uw computer, zodat gemeten kleuren en notities gemakkelijk zijn te bewerken in Photoshop of AutoCAD.

Nauwkeurig

Standaard is dit kleurmeetinstrument geladen met Sikkens 4041 collectie, Cetol Design collectie (naar RAL), Sikkens Selectie, Grijzen en Witten waaiers.
Dit instrument is zo gedetailleerd, dat het zelfs het paginacijfer vermeldt van de kleur uit de kleurenwaaier, die vervolgens eenvoudig kan worden doorgegeven aan een opdrachtgever. Net zoals de gemeten kleur, die goed zichtbaar is in het kleurenscherm.
Sikkens Colorado past in uw broekzak en is het ideale hulpmiddel voor de vakman!

 

« Nieuws overzicht