Noodstroom(systemen) voor elke toepassing

Geveke Besturingstechniek is leverancier van betrouwbare bewaking- en besturingsystemen voor laagspanningsopwekeenheden.

Toepasbaar voor elektrische installaties voor veiligheidsdoeleinden in o.a. ziekenhuizen, gezondheidscentra en data- en rekencentra.

Hierbij kunnen verschillende functies voor Power Management worden vereist zoals, onbelast en belast beproeven, noodstroombedrijf, peak shaving, belastingverdeling en import/export regeling van energie.
Tevens levert Geveke Besturingstechniek complete no-break oplossingen voor bedrijfskritische toepassingen waarbij vermogens geleverd kunnen worden vanaf 300kVA, eventueel geschikt voor parallelbedrijf tot 2,4MVA.

Besturing en beveiliging

Energievoorzieningen met verschillende energie-opwekeenheden, noodaggregaten gecombineerd met warmtekrachtkoppelingen, zijn complex. Vooral als het gaat om optimalisatie van opwekking en distributie van energie in de vorm van snelheid van beschikbaarheid, betrouwbaarheid en herhalingsnauwkeurigheid.
Juist dan zijn complexe schakelscenario’s en bedrijfsvoeringen vereist, en is een energieopwekeenheid in combinatie met distributieverdelers zonder dedicated bewaking- en besturingsmodulen onmisbaar!

Flexibel en transparant

Veelal worden programmeerbare PLC-technieken toegepast samen met losse meet- en bewakingscomponenten. Maar als autonomie per energie-opwekeenheid wordt vereist samen met een hoge mate van beschikbaarheid, transparantie en eenvoudige bediening, dan schiet deze techniek veelal te kort.
Met flexibel en transparant op te bouwen systemen waarbij met te parametreren componenten tot maximaal 32 busbar of stroomrail segmenten met maximaal 16 net- of koppelschakelaars tot één systeem kunnen worden gekoppeld, biedt Geveke besturingstechniek hierin voor u de oplossing.

Geveke Besturingstechniek levert o.a.:
  • Greenergy solutions met maximale energie-efficiency en –besparing;
  • parallelschakeling tot 2,4MVA – generatorset compatibel t.b.v. reken- of datacenters;
  • Auto Transfer Systemen voor schakeling tussen twee gelijke of verschillende energievoorzieningen;
  • geïntegreerde bediening, beveiliging, synchronisatie en bewaken van net- en of koppelschakelaars;
  • communicatie naar gebouwbeheerssystemen of servicecenters via internetverbindingen;
  • step-up en step-down vermogens- en energietransformatoren.
« Nieuws overzicht