Bijblijven binnen vakgebied moderne keteltechniek

Dit najaar organiseert GAWALO de praktijkmiddag Comfort & veiligheid met moderne keteltechniek.

In één middag wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden ingegaan op thema’s zoals veiligheid, modern onderhoud, gasadaptieve regelingen en legionella.

Actuele kennis van moderne keteltechniek is essentieel om uw vak goed uit te oefenen en uw relaties te voorzien van een passend advies. Tijdens de praktijkmiddag Comfort & veiligheid met moderne keteltechniek wordt daarom ingegaan op die onderwerpen die in uw vakgebied belangrijk zijn.

Sprekers

De middag bestaat uit 5 praktijkgerichte lezingen van onder andere Henk Sijbring, oud-directie AGPO en Hans Overdiep, GasTerra. ‘Blijf dat nou, die ketel?’ en ‘wat zijn de ervaringen met ketels met brandstof’ zijn slechts voorbeelden van vragen waar u tijdens de praktijkmiddag een helder antwoord op krijgt.
De middag wordt geleid door Chris Zijdeveld, voorzitter Stichting PassiefBouwen.

Gratis exemplaar

Na afloop ontvangt u een gratis exemplaar van het ca. 400 pagina’s tellende naslagwerk Klimaatbeheersing 1, Warmtetechnieken ter waarde van € 135,-. Dit naslagwerk is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in de moderne keteltechniek.

Data en locaties

De praktijkmiddag Comfort & veiligheid met moderne keteltechniek wordt georganiseerd op:

  • dinsdag 27 september in Nunspeet
  • woensdag 28 september in Nootdorp
  • woensdag 5 oktober in ’s-Hertogenbosch

Het programma begint om 13.00 en wordt rond 17.00 afgesloten met een borrel.

 
Aanbod 2 = 1

Naast uw inschrijving kunt u nu gratis een collega aanmelden. U betaalt als abonnee van GAWALO en/of InstallatieJournaal voor twee deelnemers slechts eenmaal het tarief van € 195,-. Dit bedrag is inclusief het naslagwerk Klimaatbeheersing 1, Warmtetechnieken ter waarde van € 135,- (de gratis inschrijving is exclusief naslagwerk).
SCHRIJF U EN UW COLLEGA VANDAAG NOG IN!
 

« Nieuws overzicht