Solatube daglichtdimmer nu ook op afstand te bedienen

Nieuwe accessoire zorgt voor lichtkwaliteit binnen handbereik.

Dankzij het daglicht van de Solatube daglichtsystemen kunnen producten in bijvoorbeeld een showroom optimaal en kleurecht worden gepresenteerd.

Soms is het echter prettiger om een lager lichtniveau te hebben.
Techcomlight, importeur van Solatube daglichtbuizen, levert nu een afstandsbediening om de daglichtdimmer in werking te stellen, tijdens bijvoorbeeld een presentatie. Met behulp van een daglichtdimmer kan de lichtbuis (gedeeltelijk) worden afgesloten.

8 Daglichtdimmers

De traploos instelbare daglichtdimmer wordt voorzien van een ontvanger. Er kunnen acht daglichtdimmers op één afstandsbediening werken, dus dat maakt de installatie nog veel eenvoudiger. Door de design vormgeving is de afstandsbediening geschikt voor representatieve ruimtes. Er zijn drie verschillende modellen leverbaar in twee kleurstellingen.

Design naar keuze

De 3 typen afstandsbediening zijn fraai vormgegeven, hebben dezelfde functionaliteit en werken op een silicium cel:


  • ‘Mouse’ heeft een gebogen design en is geheel wit of gecombineerd zwart/wit;
  • ‘Mini’ is de kleinste afstandsbediening (lengte 6,5 cm) leverbaar met een handige docking clip;
  • ‘Style’ is rechthoekig vormgegeven en is geheel vlak met twee kleine toetsen.

 
De degelijk uitgevoerde wandschakelaar blijft beschikbaar. Er is nu keuze tussen een wandschakelaar en de afstandsbediening. De schakelaar om het daglicht te dimmen is toepasbaar voor elk type Solatube daglichtsysteem.

Solatube daglichtsysteem

Het Solatube daglichtsysteem dat met een hoogwaardige koepel daglicht opvangt, bereikt door een superreflecterende lichtbuis (reflectiewaarde 99,7%) elke gewenste ruimte. De zeer platte plafondplaat straalt het licht gelijkmatig het vertrek in en geeft zo een optimaal visueel comfort.
De innovatieve systemen worden veel toegepast in presentatieruimtes en showrooms vanwege de kleurechtheid van het daglicht. De systemen kunnen ook op andere plekken binnen een gebouw worden toegepast.

« Nieuws overzicht