S en XL formaat rabatdelen vormen bijzonder lijnenspel

Rockpanel Lines² biedt duurzaam alternatief voor houten rabatdelen.

Rockpanel producten combineren het robuuste karakter van steen met de verwerkbaarheid en uitstraling van hout. Dankzij de stenen oorsprong wegens het basismateriaal basalt, is Rockpanel bijzonder vormvast.

De eigenschappen die het plaatmateriaal zo kenmerken zijn nu ook te benutten via de nieuwe collectie rabatdelen: Rockpanel Lines².

Unieke gevel

Rockpanel Lines² breidt het klassieke concept van rabatdelen uit met nieuwe eigenschappen. Door het stabiele karakter van de Rockpanel producten zijn de rabatdelen, naast het traditionele S formaat, nu ook beschikbaar in extra breed XL formaat. De extra brede rabatdelen hebben als voordeel dat installatie sneller gaat en minder arbeidsintensief is. Daarnaast behoudt de extra brede Lines² XL, net als de Lines² S, op elk moment zijn oorspronkelijke vorm en blijft ook de RAL kleur perfect stabiel.
Bovendien kunnen verschillende breedtes rabatstroken in dezelfde dikte 8 of 10 mm met elkaar worden gecombineerd voor een bijzonder lijnenspel. Dit biedt een scala aan mogelijkheden voor het creëren van een unieke gevel bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Alternatief voor hout

De rabatdelen zijn bovendien duurzaam, brandveilig en gemakkelijk te verwerken. Voor een gevel die elke dag blootstaat aan de natuurelementen en de inwerking van het zonlicht, zijn de innovatieve Lines² rabatdelen een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld traditionele houten rabatdelen.
Met een uitgebreid assortiment RAL kleuren sluiten de rabatdelen perfect aan op bestaand schilderwerk van bijvoorbeeld kozijnen en andere bouwdelen.
Voor meer informatie over de Rockpanel Lines² rabatdelen kijk op lines2.rockpanel.nl.

Instructiegids

 
De nieuwe instructiegids van Rockpanel biedt tips en praktische informatie over o.a. opslag en bewerking van Rockpanel, bevestigingsmiddelen, mogelijke achterconstructies en bevestigingsafstanden.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie