Schoonlooptapijt heeft nieuwe look en structuur

EMCO Benelux presenteert de serie MODUS schoonlooptapijten voor intensieve binnentoepassing.

EMCO Benelux presenteert de serie schoonlooptapijten MODUS. Een zeer hoogwaardig schoonlooptapijt ontwikkeld voor intensieve binnentoepassingen in entrees en interieurs van kantoren, winkelcentra, hotels, instellingen, etc.

Het toepassingsbereik volgens DIN 66095 is gekwalificeerd als ‘sterk’. Daarom is deze serie ook bestand tegen rolstoelen en geschikt voor trappen.

Onderscheidend aanzicht

De serie MODUS wordt geleverd in vijf exclusieve kleurdessins: bruin, rood, antraciet, blauw en groen. In het dessin zit een zwarte streep die het tapijt een unieke look geeft.
Dankzij de toepassing van de polyamidevezel (100%) is de oppervlaktestructuur verrassend anders. Ook deze structuur zorgt voor een onderscheidend aanzicht en zorgt er tevens voor, dat het verzamelde vuil niet zichtbaar is.
Dankzij het getuft velours is de vuilopname effectief en ruim toereikend. Door de borstelwerking is de vochtopname zeer groot.

Geluiddemping

De comfortwaarde van deze serie valt in de categorie goed. Daarnaast is het duurzame tapijt antistatisch, warmte- en waterdoorlatend, moeilijk ontvlambaar en goed bestand tegen licht.
De contactgeluiddemping is ca. 26 dB.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie