JASNO App helpt bij keuze shutters

JASNO brengt foto-App voor shutters uit.

JASNO brengt een mobiele applicatie uit voor Apple en Android. Met deze gratis App kunnen mensen in drie eenvoudige stappen hun ramen voorzien van shutters.

JASNO is hiermee de eerste in de zonweringbranche die een dergelijke zogenaamde augmented reality applicatie uitbrengt.
Maak een foto van het raam, geef aan waar de hoekpunten op het raam zitten en plaats de shutters erin. Zo zie je heel snel en erg realistisch of de shutters in het interieur passen.
Door te spelen met kleuren, lamelmaten of het aantal shutterpanelen kunnen mensen de shutters naar wens vormgeven. Ook toont de App de dichtstbijzijnde verkooppunten van JASNO.

Droom wordt werkelijkheid

Uit onderzoek bleek dat veel mensen zich afvragen of shutters wel in hun interieur passen. Simon Sants, mededirecteur van JASNO en bedenker van de App, fantaseerde al jaren over een manier om mensen te laten zien hoe shutters bij hen thuis zouden staan.
Ondanks JASNO's stalenmateriaal en foto's van andermans interieur is dat best moeilijk voor te stellen. Met de huidige technologie is zijn droom werkelijkheid geworden: de JASNO-App.
JASNO’s partners kunnen potentiële klanten zo nog beter helpen. Gezien de realistische weergave van de shutters verwacht Sants dat mensen met de App sneller overtuigd kunnen worden.
JASNO verkoopt haar producten via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van woon- en zonweringspeciaalzaken, interieurarchitecten en projectinrichters.

Gratis downloaden

Download de gratis App via de Apple Store of de Android Market.
Download de brochure.

« Nieuws overzicht