Doop voor ClimaRad 2.0 tijdens VSK 2012

De ClimaRad 2.0 is een fraai staaltje van modern design en technisch vernuft.

Alles is nieuw aan de jongste telg uit de ClimaRad familie. De ClimaRad 2.0 is een fraai staaltje van modern ontwerp en technisch vernuft.

Het ontwerp is geïnspireerd op designkenmerken van topontwerpers uit de telecomsector, gecombineerd met gebouwtechniek.

Onhoorbaar

Ook aan de binnenkant zijn de grenzen verlegd door de ingenieurs van ClimaRad BV., leidend tot een ongelooflijk laag geluidsniveau. Door een volledig nieuw ontwerp van de luchtkanalen en de warmtewisselaar, in combinatie met de nieuwste EC fans van EBM Papst, is een onhoorbaar toestel ontstaan (bij normale gebruiksomstandigheden).
Een belangrijk aspect is verder de bouwhoogte. Deze is met de ClimaRad 2.0 verlaagd van 62 naar 52 cm.

Groei

De introductie van de ClimaRad 2.0 betekent een verdere groei in de nieuwbouw- en renovatiemarkt. In beide markten draait het om maximaal resultaat (EPC c.q. EPA) tegen minimale investering.
ClimaRad presenteert een optimale prijs-prestatieverhouding en weet daarbij een onlosmakelijke koppeling te maken naar een gezond en comfortabel binnenmilieu.

Introductie

De ClimaRad 2.0 wordt geïntroduceerd tijdens de VSK 2012 en is de voorbode van nog veel meer opzienbarende ontwikkelingen die voor 2012 op stapel staan.
Bezoek daarom de stand van ClimaRad op de VSK 2012, hal 09BV, stand B040.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie